پاورپوینت ساختارهای خودکار و نیمه خودکار wsn در شبکه
دسته بندی | پاورپوینت |
بازدید ها | 2 |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 499 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 16 |
نوع فایل: پاورپوینت (قابل ویرایش)
قسمتی از متن پاورپوینت :
تعداد اسلاید : 16 صفحه
ساختارهای WSN
1- ساختار خودکار
2-ساختار نیمه خودکار
به نام خدا sink ساختارهای خودکار و نیمه خودکار wsn در شبکه
یک شبکه مانندگرافG=(V,E) که توسط مجموعه V به عنوان گرهها که توسط مجموعه E شامل لینکهای ارتباطی به هم متصل هستند
مدل شبکه تفاوت مسیریابی WSN با سایر شبکه ها پیکربندی متغیر شبکه, اطلاعات حالت نادقیق
طرح آدرس دهی متفاوت
جریان داده متفاوت
افزونگی ترافیک داده
محدودیت منابع
مباحث مهم در طراحی مسیریابی
Energy Consumption
الگوریتم مسیر یابی باید لینکی را انتخاب کند که نیاز به تکرار ارسال نباشد.
QOS
Fault Tolerance
الگوریتم مسیریابی باید بدون وقفه خودش را در برابر بروز خطا وفق بدهد.
Scalability
Data Reporting Model
Network Dynamic
Data Aggregation
با تجمیع داده ها از ارسال داده های یکسان جلوگیری کند.
Node Development طبقه بندی پروتکل های مسیر یابی طبقه بندی پروتکل های مسیر یابی آدرس مهم نیست بلکه مشخصات حسگر (مکان و پارمترهای قابل اندازه گیری)مهم است و براساس محتویات دادهمیباشد :Data –Centric Routing طبقه بندی پروتکل های مسیر یابی طبقه بندی پروتکل های مسیر یابی Classification of routing protocols in sensor networks پروتکل مسیریابی QOS-AODV
ا لگوریتم AODV (Ad hoc On Demand Distance Vector Routing ) گونه ای از " الگوریتم بردار فاصله محسوب می شود که برای کار در محیطهای متحرک تطبیق داده شده و در آن پهنای باند محدود و عمر کم باطری ماشینها در این محیط ] در محاسبات مربوط به مسیرهای بهینه [ در نظر گرفته شده است . یکی دیگر از ویژگی های نامتعارف این روش آن است که الگوریتم " بر حسب تقاضا "(On-Demand ) عمل می کند بدین معنا که مسیر رسیدن به برخی از نقاط مقصد فقط وقتی تعیین می شود که کسی بخواهد بسته ای را بدان مقصد بفرستد . در زیر پروسه کامل این مسیر یابی را آورده ایم.
کشف مسیر
برای توصیف الگوریتم – شبکه ویژه زیر را در نظر بگیرید که در آن یک پروسه در گره A می خواهد بسته ای را برای I بفرستد . در الگوریتم AODV هر گره دارای جدولی است که کلید این جدول آدرس مقصد است و هر یک از رکورد های این جدول اطلاعاتی در خصوص مقصد و آنکه برای رسیدن بسته ای به آن مقصد باید بسته را به کدامیک از همسایه های آن فرستاد در خود نگهداری می کند. فرض کنید A در جدول خود جستجو کرده و هیچ درایه ای متناظر با I در آن نمی یابد . حال باید مسیری به I کشف کند . همین ویژگی که مسیر ها فقط در هنگام لزوم کشف می شوند به الگوریتم ویژگی On-Demand یعنی بر حسب تقاضا داده است.
توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.